Gravidfotograf

kalmar

Gravidfotograf Kalmar - Johanna Pisch

Gravidfotografering

Efter att jag själv fick min dotter insåg jag hur värdefullt det är att föreviga sin graviditet. Att skapa minnen från en tid som inte alltid är en dans på rosor, men där du som blivande mamma får känna dig precis så vacker och stark som du faktiskt är. Därför brinner jag för gravidfotograferingar.
För att just du ska få chansen att se dig genom andras ögon.

Johanna Pisch - Gravidfotograf Kalmar Mellanmon
Johanna Pisch - Gravidfotograf - Kalmar

Fotoplatser


Jag letar upp en plats som fångar den perfekta känslan i  dina bilder.


I Kalmar med omnejd känner jag till många platser och jag utgår från solens ljus.

Fotograf Kalmar - Johanna Pisch - Diadem

Klänningar Blommor  Accessoarer

Hos mig får du låna gravidklänningar. Du kan även välja till blommor - krans, bukett eller blomsterbädd.

Johanna Pisch - Gravidfotograf Kalmar Fält

Det är viktigt att du får en rolig och avslappnad fotografering.


Jag hjälper dig med poseringen för att få fram dina naturliga uttryck.

Naturligt


Johanna Pisch - Gravidfotograf Kalmar Stensö
Johanna Pisch - Gravidfotograf Gotland Fridhem

FOTOPLATSER


Jag lägger mycket tid på att hitta den plats som ger rätt känsla för just dina bilder. Att ta bilder utomhus i naturligt ljus blir något magiskt.

Om du önskar att vi fotograferar inomhus ordnar vi såklart det.

"Johanna är en fantastisk fotograf. Proffsig, lättsam och hjälper en verkligen att bli bekväm framför kameran. 

Jag är så glad att jag valde att föreviga min första graviditet med just Johanna som fotograf. 

En dag jag kommer minnas för livet. Tusen tack Johanna!"


- Sofia Knudsen

Johanna Pisch - Gravidfotograf Öland
Johanna Pisch - Gravidfotograf Gotland Visby
Johanna Pisch - Gravidfotograf - Mamma och jag - Fotograf Kalmar

OM JOHANNA


Året var 1991 och det var höst när jag kom till världen. Jag växte upp i Visby, på Gotland, och flyttade till Kalmar någon månad efter att jag tog studenten 2010.


I Kalmar bor jag nu med min sambo och vår dotter Aria i ett hus på landet, cirka 10 minuter från stan.


Efter att jag själv fick barn så insåg jag hur värdefullt det är att föreviga sin graviditet. Detta är någonting som jag själv aldrig gjorde och ångrar idag.

Att skapa minnen från en tid som inte alltid är en dans på rosor men där en blivande mamma får känna sig precis så vacker, strålande och stark som hon faktiskt är. Just därför brinner jag för gravidfotograferingar. För att just du ska få chansen att se dig genom andras ögon. En riktig power-mama.


Vem är jag då?

Jag är en ganska pratglad och positiv person som alltid vill att alla ska känna sig trygga, bekväma och avslappnade framför min kamera. Jag har inga problem med att ha en tystare fotografering med endast direktiv om poseringar om du inte känner dig bekväm med att prata så mycket med mig. Vill du berätta om dig, om er eller bara snacka lite så gör jag gärna det. Allt styr du.

Jag skulle nog beskriva mig själv som en introvert i skalet av en extrovert.

Jag hinner inte lägga upp alla bilder jag tar men om jag önskar att publicera dina bilder frågar jag alltid i förväg så att du kan ta ställning till om du vill vara med på mina sociala kanaler eller på min hemsida.

Johanna Pisch - Gravidfotograf Öland
Johanna Pisch - Gravidfotograf Åmund

"Johanna, vilken fantastisk, proffsig och lättsam fotograf!

Fick mig att känna mig bekväm framför kameran.

Älskar det naturliga resultatet hon lyckas att skapa!

Så tacksam att ha förevigat detta ❤ "


- Irma Sejdic

Så här går det till

Fotograf Kalmar - Johanna Pisch
Fotograf Öland - Johanna Pisch
Fotograf Gotland - Johanna Pisch - Gravidfotograf Gotland
Fotograf Kalmar - Johanna Pisch
Johanna Pisch - Fotograf Kalmar
Fotograf Öland - Johanna Pisch

Leverans av bilder


Ungefär en vecka efter fotograferingen skickar jag en länk till ett onlinegalleri med cirka 25 bilder. Där har du möjlighet att göra ditt urval. Önskar du fler bilder än vad som ingår går det bra att köpa till för 350 kr/bild eller olika paketpriser. När du är färdig meddelar du mig så att jag kan göra bilderna nedladdningsbara.

Du får både högupplösta samt internetanpassade bilder för fri användning.

Vi bokar en tid

Om det finns en ledig tid så bokar vi in en fotografering. Min rekommendation är att utföra fotograferingen omkring vecka 32. Däremot beror allt självklart på ditt mående och hur din mage växer. När du bokar tillkommer det 1000 kronor i bokningsavgift vilket garanterar din bokning, summan dras av från den slutfaktura du betalar i samband med leverans av bilderna.

Betalning av faktura


När du valt dina bilder så skickar jag din slutfaktura. På så vis kan jag lägga till kostnaden för eventuella extrabilder. På slutfakturan är din bokningsavgift avdragen. Fakturan ska sedan betalas inom 10 dagar. 

Du får även hem valfri förstoring på vackert Fine Art-papper i formatet 30x40.

Hör av dig så tidigt som möjligt. Då är chansen större att det finns en ledig tid för just dig. Jag tar emot 2 stycken gravidfotograferingar i månaden vilket gör att det finns möjlighet att ändra datumet framöver. Har vi bokat en fotografering så kan vi anpassa datum utefter ditt mående och hur magen växer.

Inför fotograferingen


Önskar du låna kläder väljer du ut upp till 3 klänningar från mitt onelinegalleri. Jag skapar en moodboard med hjälp av Pinterest och utifrån dina önskemål letar jag sedan ut en plats för fotograferingen.

Dagen för fotograferingen


Vi hörs på förmiddagen för att stämma av hur vädret ska bli på kvällen. Vid för mulet väder eller regn så bokar vi om. Vi träffas på platsen vi ska fotografera vid cirka 1,5 timme innan solnedgång. Väl på plats får du dricka lite alhokolfritt bubbel, äta lite choklad och testa kläderna innan vi börjar fotografera. Under fotograferingen guidar jag dig med hur du ska posera. Allt du behöver tänka på är att ha kul, låt mig sköta resten.

Johanna Pisch - Gravidfotograf Kalmar Mellanmon skog

" Trots vårens busiga vindar och vår osäkerhet framför kameran fick Johanna oss att slappna av och skapade ett otroligt fint och naturligt resultat med naturen som kuliss.

Som rutinerad och säker fotograf och med en härlig personlighet fångade Johanna inte bara vackra ögonblick där och då utan lät oss även föreviga en speciell tid i våra liv!"


- Rebecca Strandén

Johanna Pisch - Gravidfotograf Kalmar Lindsdal fält
Johanna Pisch - Gravidfotograf Kalmar Lindsdal fält

"Johanna gav ett proffesionellt och fint bemötande från första stund. Jag upplevde även att hon hade ett smidigt och tydligt tillvägagångssätt vid urvalet av bilderna.

Johanna fick mig att känna mig väldigt bekväm under fotograferingen och det syntes i bilderna sen, är så himla nöjd med min fotografering"


- Annsofi Sloth Jensen

Din Investering

  • En fotografering i Kalmar (om vi inte kommer överens om annat) cirka 1,5 timme.


  • En personlig moodboard inför din fotografering.


  • Upp till 3 valfria gravidklänningar samt accessoarer från min gravidgarderob.


  • 5 digitala bilder, både högupplösta och internetanpassade, för fri användning.


  • 1 förstoring i måttet 30 x 40 cm på vackert Fine Art-papper.

3 000 kr

Johanna Pisch - Gravidfotograf Kalmar Stensö

"När vi mötte Johanna vid vita sands kiosk, kom hon där med ett sånt härligt leende och sån härlig energi redan då kände man att det här kommer bli en minnesvärd stund och det blev det verkligen.

Vi som familj och personer har aldrig stått framför kameran innan men man kände sig så avkopplad och bekväm, allt var så bra från första sekund tills vi var klara. Vi rekommenderar varmt Johanna som fotograf för en minnesvärd stund med otroligt vackra fina och fantastiska bilder och så fint bemötande och allt. Vi kommer att komma åter till Johanna för fotografering för syskonbilder när lillasyster i magen har kommit. Tack för allt. Du är fantastisk som person och fotograf 💗❤️"


- Michaela Karlsson

FAQ

får syskon vara med?

Självklart får blivande syskon vara med på fotograferingen!

Då detta är en stund där vi ska fokusera på dig - din styrka och din skönhet - så är mitt förslag att eventuella syskon är med i början av fotograferingen så att vi sedan kan ha en stund för bilder på dig och magen.

vad händer om jag blir sjuk?

Att vara gravid kan föra med sig en del krämpor som gör att en fotografering inte alltid går att genomföra. Dessutom kan både du och jag bli sjuka samt att vädret kan visa regn eller snö.

Av just de anledningarna erbjuder jag kostnadsfri ombokning. Jag vill att du ska känna dig säker i ditt val av fotograf.

får partner vara med?

Absolut! Även om det är du som bär på barnet så är ni ju två om det fantastiska som väntar.

Även här, precis som med syskon, är det fint att ta bilder på er tillsammans för att sedan fokusera på dig och magen.

Johanna Pisch - Gravidfotograf Kalmar Lindsdal

"Är så nöjd med min fotografering med Johanna! Hon är väldigt lätt att ha och göra med och jag kände mig så lugn och bekväm framför kameran trots ingen tidigare erfarenhet av att fotas.

Och till bilderna sen, är så nöjd med bilderna! De är verkligen helt fantastiska och jag kan inte fatta att det är jag på bilderna. Känns som riktiga modellbilder!

Tack snälla Johanna för allt🌟🌸"


- Amanda Arnautovic

Johanna Pisch - Gravidfotograf Kalmar Stensö
Johanna Pisch - Gravidfotograf Gotland Visby

KONTAKTA MIG

Vad roligt att du vill bli fotograferad! Tänk på att boka så snart som möjligt för störst chans till en tid. Försök fylla i formuläret så noga du kan, det underlättar om jag vet dina önskemål innan.

Jag svarar alltid så snart jag kan.


 
 
 
 
 
 
 
 
 
Jag godkänner
 
 
Johanna Pisch